Zorgsector

Interieurbouw Zorgsector

 

Van Eijk Meubel- en Interieurbouw BV heeft ruime ervaring in de zorgsector. Vele zorginstelling projecten zijn in de loop der jaren door ons naar wens uitgevoerd. Wij hebben met name ervaring met de levering van verschillende balies geheel op maat, losse afscheidingen, tussenwanden en wandaftimmeringen. Ook leveren wij medicijnkasten, keukenblokken, wasmeubels en zorgmeubilair. Tenslotte vervaardigen wij complete zithoeken, wachtruimtes, huiskamers, kantoren en keukens. Graag denken wij op grond van onze ervaring in de zorgsector met onze opdrachtgever mee.

 

Solid Surface verwerker

 

Als interieurbouwbedrijf verwerken we ook duurzame Solid Surface materialen. Het materiaal is slijtvast en vochtbestendig en is daardoor goed te verwerken in interieurmeubels en zorgmeubilair voor ziekenhuizen en verpleeghuizen.

PARTNER

Partner in interieurbouw

 

Al vele jaren is Van Eijk Meubel- en Interieurbouw BV partner in interieurbouw voor opdrachtgevers uit diverse soorten zorginstellingen. Zodoende zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround meubel- en interieurbouwbedrijf met een eigen geautomatiseerde meubelfabriek, inclusief een Solid Surface vacuĆ¼m pers, tekenafdeling en projectleiders met vele jaren ervaring. Het complete meubelmaatwerk voor uw zorgafdeling is bij ons daarom in bekwame handen (VCA gecertificeerd).

 

Begeleiding

 

Bij een projectopdracht maken wij op verzoek meestal eerst een besprekingsschets. Vervolgens een compleet ontwerp gekoppeld aan een uitvoeringstekening. Alle interieurprojecten voor zorginstellingen worden vanaf begin tot eind door onze projectleiders gecoƶrdineerd.

 

COMPLEET

Totaal Afbouw

 

Naast interieurbouw en meubelbetimmering op maat zorgen wij desgewenst alle installatiewerkzaamheden, verlichting, airco, het plaatsen van keuken- en koelapparatuur. Van Eijk Meubel- en Interieurbouw BV neemt u al genoemde werkzaamheden graag uit handen. Uw zorgproject kan door ons compleet turnkey opgeleverd worden.

 

0184 684790