Informatie

Uitgegroeid

 

Van Eijk Meubel en Interieurbouw BV is een in Nieuw-Lekkerland gevestigd middelgroot meubel- en interieurbouwbedrijf. Al ruim 30 jaar is Van Eijk partner in interieurbouw voor architecten, designbureaus, aannemers en opdrachtgevers uit de kantoorinrichting, horeca, zorginstellingen, winkelbedrijven en museums.

 

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround meubel- en interieurbouwbedrijf met een eigen geautomatiseerde meubelfabriek, Solid Surface-afdeling, tekenafdeling en eigen projectbegeleiders. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan gediplomeerde vakbekwame mensen.

Vacature 1

Meubelmaker / interieurbouwer

 

We bieden de mogelijkheid om mee te werken aan projecten, waarbij je zelfstandig meubilair en interieurbetimmeringen vervaardigt en het product van A tot Z vanaf tekening realiseert. We zoeken vakmannen in hart en nieren, die kunnen samenwerken en meedenken met collega’s.

 

Vereisten

 

  • Afgeronde vakopleiding, als allround meubelmaker / interieurbouwer
  • Aantal jaren werkervaring in een gelijkwaardige functie
  • Zelfstandige en flexibele houding

 

Aanbod

 

  • Vaste baan bij gebleken geschiktheid
  • Prettige werkomgeving bij uiteenlopende klanten en projecten
  • Nuchtere, informele werksfeer.

vacature 2

Voorman montage interieurbouw

 

We zijn op zoek naar een voorman montage interieurbouw met ruime ervaring in de interieurbouw zowel qua bewerking als montage.

 

Je geeft leiding aan een team van interieurbouw monteurs en je zorgt ervoor dat het interieurproject naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd en opgeleverd.

 

Daarnaast houdt je contact met projectmanagers en opdrachtgevers, daarom zijn communicatieve vaardigheden belangrijke eigenschappen voor deze functie.

0184 684790